Deltid, Capone & Mrs Capone Stavanger Arkaden

Butikkmedarbeider Capone Arkaden, deltid

Vi søker etter en positiv, arbeidsom og utadvendt selger til vår butikk på Arkaden Torgtearassen i Stavanger sentrum. Vi er på utkikk etter en person som kan ansettes i en deltid stilling og som har mulighet for å jobbe kveld og helger. 

Vi ser etter en super selger som har stor interesse for mote, og alltid har kunden i fokus. Du bør ha en god kommunikasjonsevne og se verdien i å skape en god atmosfære, både for kunder og dine kollegaer. Sammen med resten av teamet i butikken har du ansvar for den daglige omsetningen og jobber proaktivt for å nå oppsatte salgsmål.

Kvalifikasjoner:

- Trives med å jobbe i et hektisk miljø

- Ansvarsbevisst, engasjert og en teambygger

- Høy arbeidsmoral og arbeidskapasitet

- Ambisiøs, positiv, utadvendt og liker å jobbe med mennesker.

- Du er motebevisst med interesse for klær og styling

- Vi ønsker at potensielle søkere er over 20 år

Hva kan vi tilby?
Vi kan tilby deg en super spennende arbeidsplass med et hyggelig, ungt og dynamisk arbeidsmiljø i en bransje med høyt engasjement og tempo. Mulighet for å delta i alle butikkens ledd: kundebehandling, utpakking av varer, styling av utstilling, nettbestillinger og mer. 

Kunne dette vært noe for deg? Ta turen innom vår butikk, og lever søknaden til Concept manager Jo eller send den på mail til jo@capone.no. Om du har mulighet for å møte opp i vår butikk, oppfordrer vi til det! 

Eventuelle spørsmål om stillingen kan også sendes til samme epost.

Tiltredelse: Snarest!