Slik vedlikeholder du klærne med Steamery

Vedlikehold av klær er kanskje ikke noe du går og tenker så mye på, derfor er det fint å vite at det svenske merket Steamery har tenkt på dette for deg. For at klærne skal vare lengre, er det viktig med riktig pleie, bruk, vedlikehold og rengjøring.

Levetiden for klær er unødvendig kort i dag. Vi kjøper ofte nytt, vasker for titt og kaster fort. Steamery har derfor som mål å inspirere og informere om hvordan man bedre kan ta bare på klærne sine, slik at de kan vare lenger. Dette er en viktig del av den sirkulære måten å lage mote på.

Fjern nupper
Har du test ut nuppefjerneren til Steamery? En nuppete strikkegenser blir så godt som ny med den lille nuppefjerneren, du kan også bruke den på pledd og annet lett materiale som har en tendens til å nuppe seg. Nuppefjerneren har et skarpt knivblad med sterk motor som reparerer og jevner ut overflaten på plaggene dine. Se den her

Steam bort rynker og krøller
Med steameren kan du enkelt fjerne rynker på for eksempel krøllete skjorter og linklær, og det beste av alt er at dette blir gjort på bare noen få minutter! Den børstede ståldysen er utformet for å fordele dampen jevnt utover stoffet, slik at rynker på plaggene effektivt forsvinner. Vi har både Cirrus NO.3 og Cirrus x Steamer!

Vaskemiddel
Steamery fokuserer ikke kun på klærne som henger klar til bruk i klesskapet ditt, de tilbyr også pleiende produkter og løsninger til vask av klær. Vi vasker klær regelmessig og til daglig bruk anbefaler vi det skånsomme vaskemiddelet fra Steamery. Vaskemiddelet er spesielt utviklet for å bevare tøyets farger. Det retter seg spesifikt mot bakterier og smuss, som løses opp og fjernes når tøyet skylles i vaskemaskinen.

Fjern støv på en skånsom måte
Med klesbørsten kan du enkelt fjerne hår, støv og lo fra klær som tiltrekker seg dette. Børsten kan brukes på flere ulike materialer, til og med på møblene du har hjemme.

Praktisk og smart liten sak som et bærekraftig alternativ til den gamle klesrullen med lim. Lint Brush er et must-have for deg som vil holde både klær og møbler rene og pene, og fri for lo, hår, flass og smuss. En beholder samler opp alt, og kan enkelt tømmes for rengjøring av børsten. Se den her!

Si farvel til statisk elektrisitet i klærne
Om du som oss, er lei av statisk elektrisitet i klærne, er tørkekulene i ull som skapt for deg. Her har du et smart, rimelig og bærekraftig alternativ til tøymykner og tørkekuler i plast. Plasser kulene i tørketrommelen sammen med våte, rene klær. Dette vil faktisk redusere tørketrommeltiden med 10-30%, samtidig som klærne mykgjøres på en naturlig måte. Kjøp her!

Finn alle våre produkter fra Steamery her