Oppdater høstgarderoben med våre nyeste tilskudd!

Høstens første nyheter er her!

Vi er begeistret for å presentere høstens nyheter til både dame og herre. Utforsk våre seneste kolleksjoner fra Gestuz, Iben, Les Deux, Plain, Missmaya, Woodbird, og flere. Finn dine nye favorittplagg og tilbehør for sesongen hos Capone!

Enten du leter etter en klassisk skinnjakke eller avslappede basisplagg, har vi noe for alle.

Få en sofistikert og feminin stil med de nyeste plaggene fra Missmaya. Perfekte kjoler og topper for enhver anledning som kombinerer komfort og eleganse.

Sett sammen den perfekte høstgarderoben til dame med våre nøye utvalgte plagg. Fra myke gensere til trendy bukser og tilbehør, har vi alt du trenger for å føle deg både varm og stilig.

Oppdater basegarderoben til herre med de nyeste tilskuddene fra Les Deux. Disse plaggene gir deg både komfort og stil, ideelle for en avslappet, men gjennomført look.

Utforsk de siste høsttrendene fra Woodbird. Med spennende mønstre og komfortable materialer, er disse plaggene perfekte for å friske opp garderoben din.

Hos Capone jobber vi alltid for å gi deg den beste handleopplevelsen. Nyt rask levering, flere betalingsmetoder, og enestående kundeservice. Besøk våre butikker i Stavanger, Sandnes, Bergen, eller handle enkelt i vår nettbutikk.

Velkommen til Capone – der kvalitet og stil møtes!