Finn høstens jakke til hele familien hos oss!

Høstjakker til hele familien. Dame- og herrejakker fra Holzweiler og barnejakker fra Liewood.

Det nærmer seg kaldere tider og været kan være uforutsigbart og da er det viktig å ha en jakke til de ulike værforholdene. Hos Capone.no finner du jakker til de kalde og mellomkalde dagene, ikke bare er de funksjonelle men de ser også bra ut. Vi anbefaler deg å starte jakten på det perfekte yttertøyet tidlig slik at du og hele familien får den jakken dere ønsker i høst og vinter. 

Vi har et stort utvalg damejakker fra kjente merker som blant annet Holzweiler, Rains, Scandinavian Edition, Blæst, UBR & Parajumpers. Du finner alt fra lett dunjakker, tekniske-jakker, regnjakke, poncho, vest og kåper.

Du finner også tilbehøret som holder deg varm, som deilige ull-luer og myke skjerf, finn de fargene som passer perfekt til din jakke.

Rains leverer regnjakker og vinterjakker kombinert i en og samme jakke. Her til dame og herre.

Til herre finner du høst- og vinterjakker fra de samme velkjente merkene som til dame. Om du trenger en lettere jakke til mellomsesongen eller en tykk dunjakke til vinteren skal du finne det hos oss.

Vi må heller ikke glemme de minste i familien, hos Capone Kids og i vår nettbutikk får du stort utvalg barnejakker til baby, jente og gutt fra 0-16år. Du finner deilige fleecejakker, hettejakker og luer fra Huttelihut. Jakker, vest, parkdresser og mer fra Marmar og Wheat, og Parajumpers jakker til ungdomen. Du kan også matche mamma og pappa med regnjakker og poncho fra Blæst.

Ta en titt da vell.

Jakker til de minste fra Marmar og en deilig fleecelue fra Huttelihut.Jakken som holder deg varm og ser bra ut fra Huttelihut til jente.

Shop høstens ytterjakker til hele familien her.