Størrelsesanbefaling med Zizr

Hva er Zizr?
Zizr er en tjeneste som baserer seg på din kjøps- og returhistorikk og sammenligner dette opp mot produktinformasjon på tvers av alle nettbutikker med Zizr. Med din tilbakemelding på produktene du har kjøpt, tilpasses størrelsesanbefalingene kontinuerlig, etter dine preferanser. Gjennom avansert teknologi og kunstig intelligens kan Zizr dermed anbefale deg riktig størrelse – helt automagisk.

Slik fungerer det
Du oppretter kun én Zizr-ID med din e-postadresse og et passord, og så vil Zizr anbefale deg riktig størrelse basert på din kjøpshistorikk og produktinformasjon. Neste gang du handler i en nettbutikk som har Zizr, vil du kunne se Zizr-merket og størrelsesanbefaling sammen med produktet du kikker på.

Med en Zizr-ID kan du logge inn på din profil for å se en samlet oversikt over dine kjøp og returer. Her kan du gi tilbakemeldinger på dine kjøp for å forbedre dine fremtidige størrelsesanbefalinger.

På tide å handle smartere!
Så mye som 79% av alle online returer skyldes feil størrelse eller passform. Disse returene har enormt store miljøkonsekvenser og koster industrien over $400 milliarder årlig. Zizr har derfor som kampsak å redusere unødvendig produksjon, frakt og avfall fra klær og sko og dette er en sak vi selvfølgelig ønsker å være en del av. Ved å anbefale deg riktig størrelse skal vi sammen jobbe for å oppnå en mer bærekraftig netthandel.

Du slipper å lete i størrelsesguider, for Zizr vet hva som passer deg. Sånn kan vi få ned antall returer sammen. Smart for deg, bra for miljøet.