Er du opptatt av hvordan dine personopplysninger blir ivaretatt i på denne nettsiden? Da har du kommet til rett sted!

Capone / Mrs. Capone registrerer kun informasjon som er nødvendig for å levere din ordre. All personlig informasjon er konfidensiell og blir ikke gitt videre til tredjepart.

Nedenfor vil du kunne lese hvordan vi i Capone håndterer personopplysninger, samt få informasjon om dine rettigheter som registrert hos oss. Vi håper du finner det du leter etter her. Du kan selvsagt også kontakte oss, dersom du har spørsmål om vår behandling av dine opplysninger. Vi er opptatt av trygghet og gjennomsiktighet på dette området, og vi tar dine henvendelser seriøst!

Behandlingsansvarlig:
Navn: Stacap AS
Kontaktperson: Bettina Alstadsæther
Telefon: 90 27 37 21
E-post: bettina@capone.no  

 

Hvorfor behandler vi personopplysninger?

Vi samler inn og behandler personopplysninger for å kunne tilby besøkende på våre nettsider de tjenester og produkter de etterspør. Vi ønsker også å tilby bedre og mer relevant innhold til den enkelte kunde, samt skape gode og langvarige relasjoner til våre eksisterende kunder.

Når behandler vi personopplysninger?

Nedenfor finner du en liste over når og hvordan vi behandler personopplysninger i de enkelte tilfellene.

Nyhetsbrev:
Hvor: Nyhetsbrev fra capone.no
Hva lagres: Fornavn, etternavn, telefonnummer og e-postadresse. Preferanser for å kunne sende relevant informasjon gjennom nyhetsbrev.*
Kun dersom du oppgir dette til oss, ellers lagres kun din epostadresse.

Bruksområde for personopplysninger: For å sende ut nyhetsbrev og gode tilbud.
Lagringstid: På ubestemt tid, eller til du melder deg av nyhetsbrevet eller ber om sletting.
Sikkerhet: Informasjonen lagres på sikret server som tilfredsstiller EU-US Privacy Act og SWISS-EU Privacy.

Kontaktskjema/kundehenvendelser:
Hvor: Kontaktskjema på nettside
Hva lagres: Fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post + henvendelse.
Bruksområde for personopplysninger: Informasjonen benyttes for å kunne svare deg på din henvendelse.
Lagringstid: Informasjonen tilknyttet din henvendelsene lagres så lenge det er nødvendig for å kunne besvare dine henvendelser.
Sikkerhet: Informasjonen lagres på sikret server.
Databehandler (tredjepart): Shopify Inc, Microsoft Norge AS.

 

Statistikk

Vi benytter Google Analytics som lagrer anonyme data om statistikk. Dette gir oss brukergenererte data som er anonyme, men som kan hjelpe oss å forbedre innhold og brukervennlighet for siden.
Slik informasjon knyttes ikke direkte til deg som bruker, og benyttes til statistikk som:
Hvor mange besøker nettstedet, besøksvarighet, hvilken nettleser besøk kommer fra, søkeord som benyttes, hvor besøkene kommer fra.

Vi opplyser om benyttelse av Cookies på våre nettsider. Dette er lagring fra nettleser fra PC eller mobile enheter.

Informasjonskapsler/Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du besøker en nettside. Denne kan ved senere besøk hentes av nettleseren for ulike bruksområder. På dette nettstedet brukes det til følgende:

  • Analyse av hvordan nettstedet blir brukt.
    · Brukertilpasset innhold, basert på bruksmønster.
    · Skreddersøm av reklame i ulike kanaler, basert på bruk av nettstedet.

Dette nettstedet benytter både egne og tredjeparts informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker at det skal lagres informasjonskapsler på din datamaskin, kan dette endres i din nettleser. Det er også mulig å fjerne kapsler som allerede har blitt lagret i din nettleser. Nøyaktig hvordan du gjør det avhenger av hvilken nettleser du bruker. Du kan finne ut mer via hjelpefunksjonen i nettleseren, eller lese mer her https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=no

Dine rettigheter

 

Tilgang til egne personopplysninger:
Dersom du er registrert i våre systemer har du rett til å få tilgang til dataene vi har om deg, skulle du ønske det, dette innebærer at du kan få dataen tilsendt.
Retting av egne personopplysninger:
Dersom du er registrert i våre systemer, og oppfatter at vi har registrert feilaktige opplysninger om deg, har du rett til å få disse dataene rettet, eller du kan få tilgang til å rette disse selv.
Sletting av egne personopplysninger:
Dersom du er registrert i våre systemer, men ønsker at vi sletter opplysningene vi har om deg, har du rett til dette. Ønsker du å slette dine data ber vi deg ta kontakt via epostadresse: bettina@capone.no. Vi tar forbehold om at det i enkelte tilfeller kan foreligge grunner som gjør at dataen ikke umiddelbart kan slettes, dersom du har inngått en kontrakt med oss, og disse dataene er nødvendige for opprettholdelse av denne kontrakten. Kontakt behandlingsansvarlig dersom sletting er ønskelig.
Trekke samtykke til behandling av egne personopplysninger:
Med unntak av informasjon du gir fra deg i forbindelse med kjøp, er all behandling av personopplysninger hos Capone.no begrunnet i et samtykke. Du har rett til å trekke ditt samtykke når som helst, og behandlingen av disse personopplysningene til det aktuelle formålet skal da opphøre. Dersom opplysningene kun benyttes til det formålet du trekker ditt samtykke fra, skal opplysningene også slettes. Kontakt behandlingsansvarlig dersom du ønsker å trekke ditt samtykke til en eller flere behandlinger av personopplysninger.
Klage på behandling av egne personopplysninger:
Dersom du ønsker å klage på måten opplysningene dine behandles på, eller annet relatert til dine personopplysninger, har du rett til det. Vi håper du ønsker å sende en e-post eller på annen måte kontakte behandlingsansvarlig (kontaktopplysningene til behandlingsansvarlig finner du øverst på denne siden). Behandlingsansvarlig har ansvaret for å ivareta dine rettigheter, og hjelper deg med det du måtte lure på.

Du har også rett til å kontakte Datatilsynet dersom du er uenig i avgjørelser eller behandlingsmåter hos oss.