DELTID, CAPONE KIDS STAVANGER

BUTIKKMEDARBEIDER CAPONE KIDS STAVANGER, DELTID

Vi søker etter en positiv, arbeidsom og utadvendt selger til vår butikk i Stavanger Sentrum, Kirkegaten. Vi er på utkikk etter en person som kan jobbe en dag og en kveld i uken og annen hver helg, men som også er fleksibel og vil hjelpe til i ferier og ellers hvis det er behov. 

Vi ser etter en sprudlende selger som har intresesse for barneklær, og alltid har kunden i fokus. Du bør ha en god kommunikasjonsevne og se verdien i å skape en god atmosfære, både for kunder og dine kollegaer. Sammen med resten av teamet i butikken har du ansvar for den daglige omsetningen og jobber proaktivt for å nå oppsatte salgsmål.

Kvalifikasjoner:

- Trives med å jobbe i et hektisk miljø

- Ansvarsbevisst, engasjert og en teambygger

- Høy arbeidsmoral og arbeidskapasitet

- Ambisiøs, positiv, utadvendt og liker å jobbe med mennesker.

- interesse for barn og barneklær

- Vi ønsker at potensielle søkere er over 20 år 

Hva kan vi tilby?
Vi kan tilby deg en super spennende arbeidsplass med et hyggelig, ungt og dynamisk arbeidsmiljø i en bransje med høyt engasjement og tempo. Mulighet for å delta i alle butikkens ledd: kundebehandling, utpakking av varer, styling av utstilling, nettbestillinger og mer. 

Kunne dette vært noe for deg? Ta turen innom vår butikk, og lever søknaden til daglig leder Hanne eller send den på mail til caponekidssvg@capone.no. Om du har mulighet for å møte opp i vår butikk, oppfordrer vi til det! 

Eventuelle spørsmål om stillingen kan også sendes til samme epost.

Tiltredelse: Snarest!